De nieuwe printer

Papierhandel Boonen
Publiciteitskrantje 'De Nieuwe Printer'

De printer

Sinds jaar en dag is Papierhandel/Drukkerij Boonen de trotse uitgever van verschillende succesvolle publiciteitsblaadjes, een verhaal dat begon met De Printer: onze eerste krant, waarmee we voor maar liefst 32 jaar wekelijks adverteerden in Hamont en Achel.

Deze werd in 1992 gevolgd door een tweede uitgave: De Dommelpost, bestemd voor lezers en adverteerders van Neerpelt, Overpelt en Sint-Huibrechts-Lille. De derde krant, die kwam er in 2002 met Publi-@, voor buurgemeentes Bocholt, Kaulille en Bree.

De nieuwe printer

Omwille van tijd- en kostenbesparende redenen, besloten we in mei 2020 echter voortaan al onze krantjes te bundelen in één exemplaar, genaamd De Nieuwe Printer. Ook voor jou een interessante keuze, zeker wanneer je in alle bovengenoemde regio’s adverteerde. Want voortaan betaal je bijvoorbeeld helemaal niet meer voor het supplement kleur. Bovendien komt er in deze krant voor een ‘bo-henne’ pagina, waar verenigingen gratis hun activiteiten en evenementen kunnen promoten.

Daarbovenop bereik je nu maar liefst 31.000 brievenbussen in de regio Hamont-Achel, Pelt, Bocholt en Bree, met slechts één krant. De Nieuwe printer: in alle opzichten een voordeligere keuze!

Wij zijn al jarenlang uitgever van succesvolle publiciteitsblaadjes

Hoe adverteren?